Primer de tot em presentaré a tots els fondistes: em dic Eduard Tejedor Fontanet i ja fa uns quants mesos que corro defensant els colors blau i taronja.

Tinc 27 anys i en fa més de tres que aquest esport que se’n diu “córrer” em té força enganxat. No sóc dels que entrena 5 dies a la setmana però tampoc passo més de 3 dies seguits sense que no m’hagi calçat les meves sabatilles per anar a fer uns quilometrets.

Un dels motius d’aquest escrit és el d’explicar les meves sensacions i vivències durant la meva primera marató de muntanya i ja que estic escrivint també m’agradaria engrescar als corredors, o atletes que sona millor, a que provin de fer curses de muntanya en qualsevol dels seus nivells.

Ens situem en escena: 21 d’abril de 2013 IV marató de la Sènia. Per davant 43 km per córrer amb 2432 metres de desnivell positiu (el simple fet de mirar el perfil de la cursa ja cansa el cos). Objectiu: acabar la cursa.

 

Llegeix-ne més aqui

 


 

Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració