Primer de tot em presentaré a tots els fondistes: em dic Eduard Tejedor Fontanet i ja fa uns quants mesos que corro defensant els colors blau i taronja.

Tinc 27 anys i en fa més de tres que aquest esport que se’n diu “córrer” em té força enganxat. No sóc dels que entrena 5 dies a la setmana però tampoc passo més de 3 dies seguits sense que no m’hagi calçat les meves sabatilles per anar a fer uns quilometrets.

Un dels motius d’aquest escrit és el d’explicar les meves sensacions i vivències durant la meva primera marató de muntanya i ja que estic escrivint també m’agradaria engrescar als corredors, o atletes que sona millor, a que provin de fer curses de muntanya en qualsevol dels seus nivells.

Ens situem en escena: 21 d’abril de 2013 IV marató de la Sènia. Per davant 43 km per córrer amb 2432 metres de desnivell positiu (el simple fet de mirar el perfil de la cursa ja cansa el cos). Objectiu: acabar la cursa.

 

Llegeix-ne més aqui

 


 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i raons tècniques, per a millorar la teva experiència de navegació, per a emmagatzemar les teves preferències i, opcionalment, per a mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Hem inclòs algunes opcions de configuració que et permeten dir-nos exactament les cookies que prefereixes i les que no. Prem ACCEPTAR per a consentir totes les cookies. Prem CONFIGURACIÓ per a decidir les opcions que prefereixes. Per a obtenir més informació sobre les nostres cookies accedeix a la nostra Política de cookies aquí: Més informació
Configuració Accepto